Revalidatie 

Soms gaat de revalidatie niet geheel naar wens, verloopt het herstel vertraagd of bent u op een of andere manier niet tevreden met uw situatie.

Daar waar een standaard revalidatie niet optimaal verloopt, kunt u een beroep doen op mijn expertise.

We gaan samen op zoek waar de schoen wringt, in het bewegen, in de emoties of in het denken. Wellicht een combinatie van meerdere aspecten.

Wat we vaak niet realiseren is: dat een operatie ,ziekte en of verlies ook een trauma voor het lichaamen/of de geest is. En de manier waarop u zich voorbereid hebt , de operatie ,ziekte en of verlies hebt ondergaan, en de begeleiding tijdens en na de operatie/ziekte en of verlies allemaal invloed hebben op het herstel.

Zeker veel invloed hebben uw eigen ervaringen, die u heeft opgedaan in uw leven, uw manier van omgaan met tegenslagen, overleving strategieën die ontwikkeld zijn om door te gaan in te leven .

Met behulp van speciaal voor u een aangepast oefenschema. “Ontspannen zijn” en ontspannen bewegen zijn daarbij essentieel en kunnen zo nodig geleerd worden. Mindfullnesstechnieken , lichaam bewustzijn, humor en coördinatie verbetering; opbouwen van makkelijk naar moeilijk, vormen een belangrijk onderdeel. Blokkades voor herstel worden onderzocht en waar nodig, veranderd in betere mogelijkheden. Als heel belangrijk ervaar ik , dat een mens weer heft in eigen hand kan nemen over zijn of haar eigen leven.

Eerst voorwaarden scheppen voor goed herstel, daarna volgt de training voor een optimale gezondheid, zowel lichamelijk en geestelijk.

Wonderen zijn de wereld nog niet uit, echter toveren kunnen we niet.

 Ook een meer persoonlijke aanpak van revalidatie zou ook een reden kunnen zijn om bij fysiodynamic zutphen te revalideren.

Verder zijn het ook ouderen (50+)die een beroep doen op deze persoonlijk aanpak.

Fysio Dynamic Zutphen

Bezoek adres:

Fysiotherapiepraktijk Meijer
Schoolplein 1
7231 GN Warnsveld

Bezoek adres Arnhem:

Middachtensingel 139
6825HK Arnhem

Aquamareyn
Prins Bernhardlaan 10a
7204 AM Zutphen

Telfoon:
0613910920
E-mail: info@fysiodynamiczutphen.nl

Openingstijden

 

Maandag
08.00-18.00
warnsveld
Dinsdag
08.00-20.30
zutphen
Woensdag
8.00-18.00
Anhem/Velp
Donderdag
08.00-18.00
zutphen
Vrijdag
08.00-18.00
Arnhem/Velp
Zaterdag
08.00-13.00
zutphen
Zondag
gesloten