Klanttevredenheidsonderzoek

 

Je hebt je voor fysiotherapie in mijn praktijk gemeld. Met alle zorgverzekeraars heb ik voor dit jaar contracten afgesloten. Hierdoor krijg je de mogelijkheid zonder tussenkomst van nota`s behandelingen vergoed te krijgen conform jouw polisvoorwaarden. 

De zorgverzekeraars stellen aan de gecontracteerde fysiotherapeut een aantal eisen. Zij zijn o.a. benieuwd naar jouw ervaringen in mijn praktijk en vragen je deel te nemen aan een onderzoek dat jouw ervaringen meet. 

Dit onderzoek wordt door een onafhankelijk bureau genaamd MediQuest uitgevoerd en is volledig anoniem. 

Aan het eind van je behandeling ontvang je een e-mail van MediQuest(uit naam van mijn praktijk) met een link naar het online onderzoek. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag. De vragen gaan o.a. over de accommodatie, informatievoorziening en je behandeltraject. 

Mediquest verzorgt het onderzoek en ziet erop toe dat je gegevens volledig anoniem worden behandeld en handelt volgens de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Jouw verzekeraar en ik komen niet te weten wat je persoonlijk hebt geantwoord. Je e-mail adres wordt niet gedeeld met derden. 

Deelname aan het onderzoek is geheel vrijwillig en kan op elk door jou gekozen moment beëindigd worden zonder dat daar consequenties aan verbonden zijn. 

Door mee te doen geef je mij (anoniem) feedback en inzicht om verbetering aan te brengen en tevens mijn kwaliteit zichtbaar te maken. 

Deelname zou ik zeer op prijs stellen.

Fysio Dynamic Zutphen

Bezoek adres:

Fysiotherapiepraktijk Meijer
Schoolplein 1
7231 GN Warnsveld

Bezoek adres Arnhem:

Middachtensingel 139
6825HK Arnhem

Aquamareyn
Prins Bernhardlaan 10a
7204 AM Zutphen

Telfoon:
0613910920
E-mail: info@fysiodynamiczutphen.nl

Openingstijden

 

Maandag
08.00-18.00
warnsveld
Dinsdag
08.00-20.30
zutphen
Woensdag
8.00-18.00
Anhem/Velp
Donderdag
08.00-18.00
zutphen
Vrijdag
08.00-18.00
Arnhem/Velp
Zaterdag
08.00-13.00
zutphen
Zondag
gesloten