Fysiotherapie

Bewegen doen we de hele dag door, alsof het vanzelfsprekend gaat, maar wat als dat niet meer vanzelf gaat? Onze lichaam is een complex werkend geheel. Als er iets veranderd in ons lichaam door bijvoorbeeld een operatie of door het oplopen van een blesure kan het allerdaagse bewegen belemmerd worden. Hiervoor kunt u een Fysiotherapeut raadplegen.

Fysiotherapie is een paramedische disipline die zich bezighoudt met de behandeling van klachten aan het steun en bewegingsapparaat van de mens. U kunt bij ons terecht als u klachten ervaart aan uw spieren, banden of gewrichten. Ook voor aandoeningen zoals reuma en COPD kunt u bij ons terecht.

Bij de eerste afspraak vormt de fysiotherapeut een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u vragen te stellen en lichamelijk onderzoeken uit te voeren. Op basis daarvan kan de fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen. Een behandelplan wordt voor u persoonlijk opgesteld en is bij iedere patiënt maatwerk.

 

 

 

 

 

 

De behandeling kan uit verschillende onderdelen bestaan welke met uw vooraf wordt besproken. Veel wordt er gebruik gemaakt van oefentherapie. Dit is bedoeld om de bewegingsmogelijkheden van uw gewrichten te beinvloeden, stabiliteit en spierkracht te vergroten. Sommige klachten of aandoeningen vragen om een andere aanpak waarbij bijvoorbeeld massage of fysische therapie een voorwaarde is om te bewegen.
Als onderdeel van de behandeling krijgt u oefeningen thuis. Dit is bedoeld om in uw huidige situatie thuis bewust leert omgaan met bewegen, en vertrouwen krijgt in uw lichaam.
De fysiotherapeut geeft ook preventief advies en voorlichting.

U kunt zowel met als zonder verwijzing bij ons terecht. De behandelingduur bestaat uit 30 minuten.

 

Fysio Dynamic Zutphen

Bezoek adres:

Fysiotherapiepraktijk Meijer
Schoolplein 1
7231 GN Warnsveld

Bezoek adres Arnhem:

Middachtensingel 139
6825HK Arnhem

Aquamareyn
Prins Bernhardlaan 10a
7204 AM Zutphen

Telfoon:
0613910920
E-mail: info@fysiodynamiczutphen.nl

Openingstijden

 

Maandag
08.00-18.00
warnsveld
Dinsdag
08.00-20.30
zutphen
Woensdag
8.00-18.00
Anhem/Velp
Donderdag
08.00-18.00
zutphen
Zaterdag
08.00-13.00
zutphen
Zondag
gesloten